Ahil Jadranje

Domov

Ahil Jadranje

Za vse, ki vas poleg najema avtodomov zanima tudi navtika, najem jadrnice ali jadralni tečaj, si lahko preberete več na naši spletni strani Ahil Jadranje.

V AHIL jadranje smo zanesenjaki, ki prisegamo na veter. Življenje na morju se začne, ko se ugasne motor in dvignejo jadra. Vsak piš vetra je treba izkoristiti, pa tudi če je na krovu rekreativna posadka. Početi to bolje in bolje je edina možna smer. Postavljamo si vedno višje cilje, včasih tudi nerealne.

Vse naše dejavnosti so usmerjene v potovalno jadranje, čeprav si znanje in izkušnje nabiramo tudi na regatnih področjih. Organiziramo razne tečaje za izpopolnjevanje mornarskih veščin in jadralskega znanja, ter izpeljemo celotne jadralne dogodke.

Vizija:

Svoje znanje, izkušnje in zanesenost hočemo prenesti tudi na druge.

Strategija:

Naš cilj je, da se bodo zadovoljne stranke ponovno vračale k nam. Z vsemi ponudniki na tem področju smo obenem partnerji in tekmeci, naše stranke pa zaradi tega dobijo več.

Dejavnosti:

  • Tečaji jadranja in mornarskih veščin
  • Skiper_Iztok_sMotivacijsko jadranje s sodelavci
  • Poslovno in managersko jadranje
  • Organizacija internih regat
  • Team building na jadrnici
  • Najem plovil za počitniško jadranje
  •  

FIRST MINUTE ali LAST MINUTE?

LastMinuteNajemJadrniceV First minute najemu jadrnic lahko izbirate med 3000 jadrnicami na Jadranu, ki ustrezajo vašim predstavam in potrebam. Za zgodnjo izbiro ste nagrajeni z 10% do 25% popustom. Pri Last minute dobite tisto, kar je ostalo. Ostane pa tisto, kar drugi zaradi raznih razlogov niso najeli že prej. Včasih se je treba sprijazniti jadrnico, ki jo sicer ne bi izbrali, če bi lahko izbirali. Čeprav so last minute popusti od 20% pa tudi do 40% pa to še ne pomeni, da ste kupili ceneje, kot v first minute. First minute je priporočljiv tudi za 14 dnevne najeme v sezoni, ker se bo kasneje težko našla primerna jadrnica, ki je prosta za dva tedna skupaj. Last minute najem priporočamo za vse tiste, ki se zadovoljijo s starejšimi jadrnicami, posadko zbirajo zadnji trenutek ali pa želijo jadrati samo nekaj dni. 

 

Delite: