Naša vozila

Domov / izposoja avtodoma ahil avtodomi

NAŠA VOZILA

Najboljša izbira in izposoja avtodoma za vas

Izposoja avtodoma je pri nas preprosta in prilagojena vam. Vsa naša vozila imajo vgrajeno profesionalno navigacijo namenjeno avtodomom in vzvratne kamere priznanih kamping in karavaning proizvajalcev. Vse našteto je vključeno v osnovno ceno. Vse to je izposoja avtodoma pri Ahil Avtodomih.

Izposoja avtodoma Ahil

Z Ahilom lahko varno in udobno potujete po morju in po kopnem. Prednost najema naših plovil in avtodomov je, da si oddih lahko oblikujete popolnoma po svojih željah. Sami izberete čas in dolžino potovanja ter kraje, ki jih boste obiskali. Pri tem vam lahko pomagamo z nasveti in
pripravo potovalnega načrta. Izposoja avtodoma pri nas vam omogoča popolnoma brezskrbno načrtovanje vaše poti.

Priprave na potovanje so lahko precej stresne, saj se nam velikokrat zgodi, da šele na poti ugotovimo, da smo na kaj pozabili.  Zato vas bo v naših avtodomih zagotovo navdušila bogata oprema, ne nazadnje je tudi mini kuhinjica opremljena z osnovno posodo. Poleg tega vam bomo ob odhodu pripravili tudi paket dobrodošlice, saj želimo, da se vaše potovanje začne čim bolj prijetno.

Ves čas potovanja smo vam lahko na voljo, če boste karkoli potrebovali oziroma naleteli na kakšno težavo. Izposoja avtodoma je pri nas uporabniku prijazna in personalizirana.

Naše delo se torej ne konča, ko se odpeljete, ampak, ko
se zadovoljni vrnete.

Vsa naša vozila so nova, popolnoma opremljena in pripravljena na vašo naslednjo avanturo.