Kontaktirajte nas

Domov/ Kontakt Ahil Avtodomi

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt Avtodomi Ahil, kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca ali telefona in pripravili vam bomo ugodno ponudbo za najem avtodoma. Potrudili se bomo ugoditi vsem vašim željam in vam pomagali do sproščujočega in nepozabnega oddih z enim od naših avtodomov.

V primeru, da vas zanima tudi najem jadrnice lahko preverite našo ponudbo na strani Ahil Jadranje.

Stopite v stik z nami

Lokacija najema

Brdo pri Kranju, 4000 Kranj

Pokličite nas

+386 41 794 160

Pošljite e-mail

avtodomi@ahil.si

Vizitka

Ahil Najemi d.o.o.

DŠ: SI33484694
MŠ: 5331684000

Pošljite povpraševanje

1 Step 1
Avtodomizberite željeni avtodom
Število osebIzberite število oseb
Dodatna opremaNaši avtodomi imajo v osnovni ceni zajeto vso potrebno opremo, lahko pa izberete še dodatno za še večje udobje na vašem oddihu. Cenik dodatne opreme najdete na naši spletni strani.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

O proizvajalcu naših vozil:

Bravia mobil je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2005 na bogati in uspešni, več kot 30-letni tradiciji izdelave vrhunskega pohištva (www.pohistvo-vidmar.com). Povezani z lesom in naravo že od samega začetka sledimo načelom kakovosti, prostornosti, praktičnosti in udobja.

Naše poslanstvo je predelava zanesljivih vozil priznanih blagovnih znamk v vrhunske avtodome Bravia, ki so zasnovani, načrtovani in izdelani z mislijo na potrebe uporabnikov, zato zadovoljijo tudi najvišja pričakovanja. Ker ponujajo in omogočajo vse za brezskrbno in kakovostno preživljanje prostega časa – tako v mestnem okolju kot neokrnjeni naravi.