Pogosta Vprašanja

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja glede najema avtodoma

Kje lahko prevzamem avtodom?

Avtodom lahko prevzamete na naši lokaciji blizu Brda pri Kranju, za lažji dostop pa vam priporočamo, da nas pred prihodom pokličete.

Kdaj je možen prevzem oz. vračilo avtodoma?

Avtodom lahko prevzamete katerikoli dan po predhodnem dogovoru. Vračilo se izvede do 10:00 na zadnji dan najema v pogodbi.

Kje lahko pustim svoje vozilo med trajanjem najema?

Vozilo lahko brezplačno pustite na našem parkirišču, parkirišče je osvetljeno in varovano s kamero.

Kakšni so plačilni pogoji?

Za potrditev rezervacije plačate 40% vrednosti predračuna, ostali znesek je potrebno poravnati 15 dni pred pričetkom najema. Plačilo se izvede na naš TRR SI56 0313 1100 7356 191. Kavcija se zaračuna na dan najema, priporočamo plačilo s kartico ali na TRR.

Kaj so fiksni stroški najema?

Fiksni stroški najema v višini 150€ vključujejo: pripravo vozila, končno čiščenje, polno plinsko jeklenko, vinjeto za slovenske avtoceste, posodo in pribor, mizo in klopi, set za čiščenje, kemikalije za WC, napotke za uporabo in potovanje.

Ali lahko pri vas najamem tudi dodatno opremo?

Pri nas lahko najamete veliko dodatne opreme, kontaktirajte nas in nam sporočite svoje želje. Če opreme nimamo v ponudbi, se bomo potrudili, da vam jo priskrbimo.

Kakšne avtodome ponujate?

Ponujamo avtodome za 2-4 osebe, vsi so nadstandardno opremljeni in nudijo maksimalno udobje za svojo velikost. Vsa naša vozila so nova in brezhibna.

Kje lahko izvem več glede najema?

Vse informacije glede najema lahko najdete na naši spletni strani, med splošnimi pogoji in v ceniku. Seveda pa nas lahko kadarkoli tudi kontaktirate.

Ali obstajajo kakšne omejitve za potovanje z avtodomom?

Vsaka država ima drugačne zakone glede uporabe avtodomov. Če nam zaupate, kam boste potovali,vam lahko pomagamo tudi pri načrtovanju poti. Načeloma lahko z našimi avtodomi potujete kamorkoli, v ceno sta vključena zavarovanje in zelena karta. Omejitve veljajo le za vojna območja, potencialna vojna in krizna območja.

Kaj storiti v primeru okvare ali nesreče na našem potovanju?

Ob kakršnih koli težavah nas o tem obvestite, če je prišlo do nesreče, je nujno potrebno poklicati tudi lokalno policijo. Zavarovanje krije tudi asistenco, vsa vozila so v tovarniški garanciji. Posegi v vozilo brez vednosti lastnika pa so prepovedani.

Zakaj bi izbrali Avtodome Ahil za naš dopust?

Pri nas boste dobili največ za svoj denar, posvetili vam bomo dovolj časa, da boste na poti samozavestni, tudi če z avtodomom potujete prvič. Nudili vam bomo vso podporo in kvalitetno dodatno opremo ter vam tako omogočili čim bolj udoben oddih.